20 noiembrie 2009

Nu mă simt aşa bine...

În primul rând mă doare tot corpul. Vreau să mă fac alpinistă, să mă doară din cauze nobile. În plus, am citit comentariile la acest post şi m-am enervat foarte tare. Maşina este o chestie care te duce de la A la B, te apară de ploaie şi are radio să asculţi Guerrilla de dimineaţă. Asta pentru mine, pizda, cum se exprimă un comentator. Aşa m-am săturat de rahatul ăsta întreţinut de şoferii de sex masculin cu femeia la volan, încât de fiecare dată când mă mai claxonează vreunul că s-a pus verde şi eu nu am pornit peste pietoni, scot capul meu feminin şi drăguţ şi îi urez să moară în beznă.
Maşina mea takes me places. Dimineaţa, în traficul de Bucureşti conduc lejer, nu mă enervez, am cafea la mine, what can go wrong? A, dar asta este chiar o atitudine de pizdă la volan. Eu, vita paricopitată habar nu am că trebuie să mă comport ca în junglă, că sunt la raliu, că viteza maxim admisă e o un drac de cutumă, că totul e la mica înţelegere.
Cel mai mult îmi plac băieţii care conduc Ford Escort din '82. Unii mai rău intenţionaţi ar putea interpreta că mă deranjează maşinile vechi. De fapt, mi se fâlfâie. Şoferii lor mă enervează. Ei turează, fac slalom, mă îneacă în fum, se încruntă la mine când îndrăznesc să dau prioritate nesimţiţilor din giratoriu şi după mulţi nervi pe metru linear, se opresc resemnaţi la acelaşi nivel cu mine, la culoarea roşie a semaforului. Pentru ei eu sunt o proastă adormită care încurcă traficul. Nda, bine.
Şi apoi sunt ăia cu A3 negru cu jante negre, abţipilduri negre şi negru sub unghie. Numărul de GR, VN, ok şi B dar mai ales CT. Ei fac zgomot şi când stau pe loc, se uită cu sictir la maşina mea turcoaz, de pizdă în care eu pizda dorm la volan şi demarează în trombă de-aia nasoală. "I-am dat mucu' la pizda aia care doarme pă ia". Cu ei mă întâlnesc din nou la semafor sau puţin după, opriţi de poliţie. 
Şi mai sunt ăia care au uitat regulile de circulaţie, prioritate şi conduc după regula unică "să umilim pizda". Ăia care te depăşesc pe trecerea de pietoni şi apoi se smucesc în faţa tu şi pun o frână bruscă, să-ţi clănţăne dinţii-n gură, pizdă ce eşti.
Nu vreau să judec pe nimeni, însă toate specimenele astea sunt de sex masculin. Nici feministă nu sunt, cum am mai spus, tind spre ovariană. Dar bărbaţii la volan ar trebui să se mai calmeze [ffs!].

Un comentariu:

  1. Pierrot si alte povestiri4 martie 2010 la 05:17

    Fa si tu ce-au facut Thelma si Louise, nu ma refer la scena finala:) cred ca antepenultima, cea cu camionagiul, pentru asta insa, dupa permis de conducere ar trebui sa dai examenul de portarma.

    RăspundețiȘtergere