13 iunie 2009

Mulţi nu sunt smart

Din când în când conduc un Smart frumos, nou, albastru, cu cutie automată, 85 de cai la o greutate de fulguleţ, acoperiş panoramic, absolut delicios, o parchez oriunde, la propriu, ocup jumătate de bandă şi mai arată şi ca o bombonică. Şi atunci de ce sar toţi ţiganii la piaţa Crângaşi să mă întrebe Cât ai prins cu el? Hai bagă-te că e loc dăştul. Asta o parchezi în buzunar/ o întorci pe loc/ o speli în chiuvetă. Sau şi mai bine, orice agarici care ţine locuri de parcare, mirosind a rom şi aurolac remarcă uşor nemulţumit Noooo, asta nu e maşină. Nu, nu... mie îmi place bemveurile, să bag blană. Nici nu vreau să mă gândesc atunci la ce exemplare au maşini în ţara asta. Mă rog, poate vorbesc la nervi :) Mi-e frică numai să nu audă maşina ce vorbesc oamenii pe la spatele ei şi să-mi intre in depresie, fiind extrem de feminină, zic. Ce bine e să ai blog girly, să te plângi pe el. Nu ştiu cum rezistă altele.

În altă ordine de idei, mă gândeam să nu mai scriu atât de mult despre filmele pe care le văd, ca să nu las impresia puţinilor cunoscuţi care îmi citesc blogul că numai la asta se rezumă ieşirile mele. Because it's not! Uite, aseară de exemplu am fost la o galerie de artă şi chiar mi-a plăcut un tablou, m-a atins ca să spun aşa. Apoi am luat la pas Arthur Verona că era Street Delivery şi pornisem înlăcrămată de emoţie la gândul că o să fie cineva cu cookies şi cupcakes pe acolo dar am înţeles eu greşit ziua. Neverdmind, mi-am potolit foamea la clubul Home unde au mai nou şi bucătar şi unde recomand oricui să meargă fiindcă aşa sunt eu draguţă şi fără legătură cu faptul că deşi am ajuns la jumătate de oră după închiderea bucătăriei, tot s-a aranjat de un sandwich club imens cu cartofi copţi. Din ciclul PUPPY EYES! even cats have them :">

Dar nu pot să postez fără să menţionez cel mai nou film produs exclusiv pentru şi de dragul femeilor. Este vorba despre ultimul Terminator. Forget SATC!, Terminator are de toate, mai ales pe Mr. Big.


Weekend bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu